Thursday, May 19, 2011

Jay Smith hemlig gäst i sommarens Kul i juli?

Är Jay Smith den "rikskände ungdomsIDOL" som är hemlig gäst i årets Kul i juli? Artistkavalkaden har något för alla åldrar och smaker. Men programledaren Olle Larsson passar på ryktet att Jay Smith kommer hit.NÖJE. Förut var det fyra tisdagskvällar med gratis underhållning i Grytan. Efter 11 år blir det, på allmän begäran, åter en ökning till fyra från de vanliga tre gångerna. Premiär 5 juli och final 26 juli.

– Nöjesgrytan har en budget på en miljon kronor. Med alla kringkostnader för teknik och annat är det ganska snävt. Men eftersom artister ringer och vill gästa oss går det alltid att komma överens, säger producenten och programledaren Olle Larsson.

En imponerande kavalkad stjärnor har kläckts i Grytan. I sommar återser helsingborgarna Christina Lindberg, som också är värdinna ett par kvällar. Vidare återkommer bland andra Maja Gullstrand och Carolina Tholander samt systrarna Jenny och Emma Freij.

Premiärkvällen 5 juli roar Ingvar Andersson med anekdoter ur boken "Och då sa jag till domaren". Helsingborgs Lucia framträder, årstiden till trots. Danne Stråhed och Glenn Borgkvist är också på scenen.

Den 12 juli är det bland annat dags för en "Rikskänd ungdomsIDOL", som det står i programmet. Även Sten & Stanley, Jan Johansen med Bloosblasters och Madaroarna hör till attraktionerna.

– Idel publikfavoriter, säger Olle Larsson om programmet 19 juli.

Han nämner Marianne Mörck och operasångerskan Malin Nilsson. Trumpetaren Magnus Johansson är ett publikkrav. Jazzin' Jacks som firar 30-årsjubileum är också välbekanta profiler.

Den extra kvällen 26 juli är Hasse "Kvinnaböske" Andersson på plats, liksom Stefan Ljungkvist och Christina Lindberg med egna låtar.Read More http://hd.se/noje/2011/05/18/jay-smith-hemlig-gast-i-sommarens/

No comments:

Post a Comment